Na een jaar van afwezigheid houdt Muziekvereniging Concordia dit jaar weer de welbekende plantenactie. We doen dit uiteraard weer in samenwerking met De Haas Bloemen, een begrip in IJlst en omstreken.

In een gek jaar waarin weinig muziek is gemaakt is het fijn om toch bepaalde acties te kunnen organiseren. Om alles coronaproof te laten verlopen zijn er dit jaar een aantal aanpassingen. De bloemen die dit jaar verkocht worden zijn prachtige spaanse margrieten of mooie geraniums, beide zijn verkrijgbaar in de kleuren rood en wit. De bloemen kosten €3,- per stuk of bestel er 4 voor €10,-. Bestellen kan via de bestellijst die bij alle inwoners van IJlst door de brievenbus wordt gegooid. Deze kan vervolgens samen met de financiële bijdrage in de bijgeleverde envelop ingeleverd worden bij Galamagracht 83 (Hiltje Dotinga) of op de Bockamastraat 22 (Jantine Elsinga). Er kan ook telefonisch besteld worden. Bel of stuur een Whatsapp naar 06-22061021 en geef uw bestelling door.

Wij brengen de bestelde planten in de week van 17 mei geheel corona-proof bij u langs.

Zorg dat uw bestelling uiterlijk 2 mei bij ons binnen is zodat u zeker weet dat u vanaf 17 mei kunt genieten van prachtige planten in uw bloembakken en tuin!